кадър БНТРедактор: Планът за възстановяване и устойчивост все още не е

...
кадър БНТРедактор: Планът за възстановяване и устойчивост все още не е
Коментари Харесай

Вицепремиерът Паканов: Планът за възстановяване не е готов и не е достатъчно амбициозен

кадър Българска национална телевизия

Редактор: 

Планът за възобновяване и резистентност към момента не е задоволително подготвен, а според мен и не е задоволително упорит, това сподели служебният вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов по Българска национална телевизия.

В проекта има отворени въпрос и механически неточности, за които Европейска комисия неофициално е дала да се разбере, че би трябвало да се изгладят, изясни министърът. По думите му, проектът би трябвало да сде довърши в областта на обществената политика, както и в частта за справяне с въглеродните излъчвания, където заложените планове не са задоволително и не са задоволително ефикасни.

Пеканов сподели също, че по подобряването и завършването на проекта е почнала доста усилена работа.

" Социалните сътрудници също споделиха, че постоянно може да се усъвършенства Планът, само че те също по този начин сложиха тежест върху това, че ние желаеме част от тези средства да стартират да идват тази година, тъй като това ще помогне на възобновяване на стопанската система. И надлежно има един доста внимателен баланс сред това да се опитаме да подобрим още Плана, само че и да не се забавяме доста, да се опитаме допустимо в най-кратък период той да е подготвен. В рамките на този длъжностен кабинет се опитваме той да е подготвен ", сподели още Пеканов.

Той е назначил инспекции по всички оперативни стратегии, с цел да има сигурност, че те се договарят и извършват в нужните периоди. Върви и планирането по идващия програмен интервал. Притеснения има главно за две оперативни стратегии, тъй като там осъществяването е по-ниско в сравнение с при другите. Управляващите им органи обаче настояват, че това е общоприета процедура, изясни служебният вицепремиер.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР